SUBAŞI ANAOKULU
KALE MAH.SALİH BEY SOKAK NO26 İLKADIM/SAMSUN
.

VİZYON

Subaşı Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, kültürel mirası bilen, problemlere çözüm üretebilen bir nesil yetiştirmek, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve hizmet bölgesinde tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Subaşı Anaokulu’nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar; Atatürk ilke ve devrimleri ışığında öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık, Türkçenin özgün sesini duyabilen bireyler olmak için eğitim alırlar. Subaşı Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir. Milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturan eğitim ve öğretim kurumudur.

İKİLİ

07:30-12:30/12:30-17:30